Fimo Festijn

Brengt creativiteit samen

 
 

Voor een routebeschrijving op maat, klik op de blauwe i op bovenstaand kaartje. Dan verschijnt in het oranje het woord routering, klik daar op, dan komt er een venster tevoorschijn waar je je eigen woonplaats kunt invullen. En de route naar Spant! wordt berekend.

Contactgegevens

Theater Spant!  
Dr. A. Kuyperlaan 3 
1402 SB Bussum
Tel. 035-6933254

Bereikbaarheid

Gratis parkeerruimte en centraal gelegen  
Spant! is centraal gelegen in Midden Nederland, vanaf de snelweg A1 is het slechts vijf minuten rijden naar de locatie

Vanuit de richting Amsterdam (A1)/ Almere (A6) 
Bij knooppunt Muiderberg houdt u de A1 richting Amersfoort aan. U neemt afrit 7 Bussum/Naarden.
Einde afrit linksaf richting Bussum. Op de rotonde slaat u voor de Alfa Romeo dealer linksaf richting Bussum Zuid(Amersfoortsestraatweg) en bij de 1e verkeerslichten rechtsaf richting Bussum Zuid/'s Graveland (Centuurbaan). Op de tweede rotonde neemt u de eerste weg rechts, de Dr. A.Kuyperlaan in. 
       

Vanuit richting Amersfoort (A1) / Utrecht (A27) / Flevoland (A27)
Bij knooppunt Eemnes houdt u de A1 richting Amsterdam aan. U neemt de afrit 8, Blaricum/Huizen.
Einde afrit linksaf. U gaat wederom linksaf onder het viaduct door en na 50 meter rechtsaf
 (Amersfoortsestraatweg). Let op snelheid, 50 km. per uur, aangezien er geregeld gecontroleerd wordt op snelheid. Na ongeveer 1 km. gaat u bij de verkeerslichten linksaf richting Bussum Zuid/'s Graveland (Centuurbaan). Op de tweede rotonde neemt u de eerste weg rechts, de Dr. A. Kuyperlaan in.      

 

Nabij twee treinstations
Spant! is gelegen nabij twee stations: Bussum Zuid en Naarden-Bussum. Vanaf station Bussum Zuid
leidt een prachtige kunstwandelroute naar Spant! In tien minuten loopt u via kunsttegels naar de evenementlocatie. U kunt er ook voor kiezen om bus 107 bij het NS station Bussum Zuid te nemen richting Huizen, u stapt uit bij bushalte Dr. A. Kuyperlaan. Deze bus vertrekt twee keer per uur.
     

Veilige fietsenstalling
Spant! heeft een veilige fietsenstalling, de moeite waard voor gasten die in de buurt van Bussum wonen. Voor een ov-fiets is dit ook ideaal van en naar de twee stations is het slechts vijf minuten fietsen. Zelfs bakfietsen hebben eigen parkeerruimte.