Fimo Festijn

Brengt creativiteit samen

 
 

Workshops  FIMO Festijn 2016

In de grote zaal van Spant! worden op zaterdag 23 april 2016 diverse FIMO workshops gegeven. Aan grote ronde tafels, die zich in het midden van de zaal bevonden, kunnen 8 personen tegelijk deelnemen aan verschillende workshops. Diverse FIMO technieken zijn die dag in ruime mate aanwezig.

Hoe gaat het in zijn werk?

De deelname aan een workshop gaat niet per inschrijving, maar er is de mogelijkheid aan te schuiven bij een workshop wanneer daar plaats vrijkomt.

Op een bord op de betreffende tafel zal duidelijk te zien zijn wie de workshop geeft, welk werkstukje er wordt gemaakt, wat het kost en hoe lang het (ongeveer) duurt.

Op de werktegels van de deelnemers zullen stickers te vinden zijn met de aanvangstijd van de workshop van die betreffende persoon, zodat snel duidelijk is waar er op korte termijn een plekje vrijkomt.

De kosten voor de workshop kunnen bij de workshopleidster ter plekke worden afgerekend.

Het afbakken van de gemaakte FIMO werkstukjes is helaas tijdens het FIMO Festijn niet mogelijk. Er word gezorgd voor goed verpakkingsmateriaal én een duidelijke beschrijving hoe de klei thuis in de keukenoven is af te bakken.

Ook zullen tafels beschikbaar zijn waar gemaakte werkstukjes kunnen worden neergezet, zodat de handen vrij zijn voor een volgende workshop.Vergeet geen stevige tas mee te nemen van huis voor het vervoer van alle ongebakken werkstukjes!